Öhrlings Måleri AB
Microcement
||
Invändig målning
||
Utvändig målning
||
Fönsterrenovering

Målare Mölndal

Öhrlings Måleri – målare Mölndal 

Våra målare erbjuder målning, microcement och renovering av fönster, och vi vänder oss till alla i Mölndal. Öhrlings Måleri AB målar hus och hem att trivas i. Med vår långa erfarenhet och färdigheter levererar vi måleriarbeten som överträffar våra kunders förväntningar.

Letar du efter en målare som kan förverkliga ditt drömprojekt?

Öhrlings Måleri AB

Vi skapar vackra hem att trivas i

Låt oss förvandla ditt hem med kvalitetsmålning, microcement och renovering av fönster. Vi är certifierade för Ardex Microcement och har behörighet för våtrum. Med våra erfarenheter och färdigheter strävar vi efter att överträffa förväntningarna, uppnå nöjda kunder och skapa vackra hem som du älskar att vara i. Vi tar oss an små som stora uppdrag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och byggföretag m.m. Läs mer här.

Målare Mölndal

Öhrlings Måleri AB består av Pierre och Oskar Öhrling, två kompetenta målare med lång erfarenhet inom branschen. Hos oss är kvalitet av högsta prioritet, vilket återspeglas i vårt urval av erkända varumärken. Vi använder produkter från välrenommerade tillverkare som Ljungdahls, Sigma, Nordsjö och Jotun, många av dem är Svanenmärkta och godkända av Astma & Allergiförbundet. I vårt arbete är vi dedikerade till att skapa trivsel och nöjdhet hos våra kunder, vår ambition är att ha en så god relation att båda partner är helt nöjda.

Kontakta oss

Kontakta Öhrlings Måleri AB för experthjälp inom måleri. Vi är redo att göra din vision till verklighet.

Öhrlings Måleri AB

Vi finns här

Postbox 11, 414 51 Göteborg

Maila oss för offert
Eller ring oss

0724-43 92 34

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]